All-round EnglishWat mag u verwachten?

Intake en leslocatie

webnow-all-round-english-cursistenTijdens de intake van 30 minuten beantwoorden we verschillende vragen. Wat wilt u bereiken? Elke cursist heeft een ander doel. Wat is uw niveau? Tijdens de intake heeft de docent meestal al snel een idee van uw niveau. U kunt ook in overleg een schrijfopdracht maken en meenemen.

Hoe vaak, hoe lang en waar wilt u les hebben? Hier is van alles mogelijk: privélessen worden meestal bij All-round English gegeven, maar de docent kan ook bij u thuis komen.

Lessen en lesmateriaal

Tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk Engels gesproken. Zo verspilt u geen kostbare tijd bij aankomst en vertrek; immers ook de “chit-chat” momenten zijn een goede oefening!

Afhankelijk van uw doel en niveau wordt het lesmateriaal bepaald. Dit zal in de meeste gevallen een boek zijn. Lesmateriaal dient u zelf aan te schaffen. De docent heeft veel kennis van nuttige websites, podcasts, leesboeken, etc. en zal u hierop attent maken.

Cursusaanbod

Privéles wordt in overleg afgesproken. Ik werk in principe op vaste, tijdens de Intake vastgestelde uren. In de praktijk is het echter meestal mogelijk om te schuiven als dat beter uitkomt.

Tevens geef ik conversatiecursussen en Engels voor bedrijven. Ik werk met verschillende methoden en met zelfgemaakte materialen.

Engels voor medewerkers in de gezondheidszorg

43826559 - healthcare and medicine.Vanaf 2015 ben ik mij gaan specialiseren in Medisch Engels. Doktersassistenten en verpleegkundigen in ziekenhuizen merken een toename van niet-Nederlandssprekende patiënten en hebben behoefte aan medisch Engels.

Ik heb acht jaar in de gezondheidszorg gewerkt en heb hier affiniteit mee.

Ook voor deze cursussen geldt dat er afspraken over inhoud en lestijden worden gemaakt tijdens een (gratis) intake.